Stokta var

Siyah Sahte Kurt Bilek Erkekler Elmas Ağacı Dövmeler Çıkartmalar Vücut Kol Eller Su Geçirmez Dövme Geçici Kadınlar Özel Sanat Dövme Macunu

(0)
₺30.52
Sku: w60239
Kategori: Güzellik ve Sağlık
Renk:

Tam açıklama

En iyi kaliteyi sağlıyoruz!!

Siyah Sahte Kurt Bilek Erkekler Elmas Ağacı Dövmeler Çıkartmalar Vücut Kol Eller Su Geçirmez Dövme Geçici Kadınlar Özel Sanat Dövme Macunu

Boyutu: 21 * 15 cm

Geri bildirim:

Sevgili alıcılar, biz iş takdir, bizim hizmetten memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.Sistemimiz sizin için otomatik olarak aynısını yapacaktır.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sadece olumsuz veya nötr geribildirim bırakmak sorunu çözemez.

Bizimle iletişime geçin:

Sahip olabileceğiniz yorum, soru veya önerileriniz için lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Herhangi bir yardım veya sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.Tüm postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Lütfen posta kutunuzun postalarımızı engellemediğinden / filtrelemediğinden emin olun.

Biz herhangi bir soru / sorun ile size hizmet için elimizden geleni yapacağız.Negatif / Nötr geribildirimden ayrılmadan veya herhangi bir davayı açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Ödemenizi onaylıyoruz, transfer tarihi 2-4 iş günüdür; Projenizi hava posta paketi aracılığıyla yayınlıyoruz (yaklaşık 18-38 gün ,öğelere ulaşılabilir). (Pazar, bir gün izin alıyoruz), ancak tatiller veya proje mücbir sebeplerle karşılaşırsa birkaç gün gecikebilir.

  • Boyut : 15CM*21CM
  • Tip : Geçici Dövme
  • Marka Adı : Goldocean'nın sohbeti

Müşteri Yorumları

Sepetiniz (0)

Sepetinizde ürün yok