Stokta var

Tırnak eti Çıkarıcı Krem Tırnak Manikür Seti 1.01 fl.tırnak Sanatı için oz Anında Hızlı Emilim Nazik Yumuşatıcı Kütikül Nemlendirici

(0)
₺89.14 ₺178.29
Sku: w268567
Kategori: Güzellik ve Sağlık
Renk:

Tam açıklama

Tırnaklar için manikür kremimizle kuru, pürüzlü tırnak etlerini nemli ve pürüzsüz olanlara dönüştürün.Tahriş edici olmayan formülü tırnak çevresindeki cildi derinlemesine nemlendirir ve yatıştırır.Fazla kremi kolayca çıkarmak için pamuklu çubuk veya itme çubuğu kullanın.İnce dokusu ile bu krem pürüzlülüğü artırır.Bugün daha sağlıklı görünen tırnaklara sahip olun!

Ürün Adı: Tırnak Manikür Ölü Cilt Yumuşatıcı Krem

Kapasite: 30 ml/1.01 fl.oz

Şişe boyutu: 2.9 * 8.5 cm/1.1 * 3.3 in

Raf ömrü: 2 yıl

Etkinlik: Besleyici ve nemlendirici

Liste:

tırnak eti çıkarıcı krem*1 + aracı kiti

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Nem Ölü Cilt: Bu tırnak eti çıkarıcı krem, tırnaklarınızın etrafındaki ölü cildi nazikçe yumuşatabilir, beslenmeyi tamamlayabilir ve cildi nemlendirebilir ve fazla ölü cildi kolayca çıkarabilir.

2.Tırnak Eti Çıkarıcı: Tırnak etlerini nazikçe çıkararak pürüzlülüğü, kırılmayı ve sararmayı etkili bir şekilde önleyerek tırnaklarınızın daha sağlıklı ve güzel görünmesini ve hissetmesini sağlar.

3.Nazik ve Tahriş Edici Olmayan: Tırnak eti çıkarıcı kremimiz tırnakları ve cildi doğal bitki ile nazikçe besler extracts.It tahrişe ve hasara neden olmaz, bu da onu tüm cilt ve tırnak tipleri için mükemmel kılar.

4.Uygulaması Kolay: Tırnak eti çıkarıcı kremimizi uygulayın, kesmeye veya kazımaya gerek yok, birkaç dakika bekleyin ve fazla tırnak etlerini çıkarmak için bir itme çubuğu veya pamuklu çubuk kullanın.

5.Hızlı Emilim Dokusu: Bu tırnak eti çıkarıcı krem, tırnaklarınıza hızla nüfuz eden ve tırnak etlerini yumuşatan ince bir dokuya sahiptir.Temiz, sağlıklı tırnakları daha hızlı alabilirsiniz.

  • NET ağırlık : 30ml
  • Öğe Türü : Tırnak Bakımı
  • Model Numarası : Tırnak Manikür Ölü Cilt Yumuşatıcı Krem
  • İçerik : yüksek kalite
  • Miktar : 2adet
  • Kaynak : Anakara Çin

Müşteri Yorumları

Sepetiniz (0)

Sepetinizde ürün yok